ENDELEIG klarte jeg å få med DEKKSTRA, starter markedssjef i travparken Ingvar Ludvigsen. Et firma som driver med dekkhotell og som har knallgode priser på dekk og felg, i tillegg til at de tar vare på dekkene er jo bare enkelt, fortsetter Ludvigsen. Og med dette åpningstilbudet har jeg allerede flyttet mine dekk og regner med at mange travlagsmedlemmer, andre samarbeidspartnere og alle deres ansatte også får  øynene opp for dette.

Jeg ble introdusert for nettverket av andre samarbeidspartnere i travparken og fikk gode skussmål av de, starter Daglig leder Per Christian Backne. Vi er nylig kommet inn som partner og vi har allerede fått mange spennende kontakter så dette lover godt. Jeg kjenner jo travet litt fra før og har selvfølgelig vært der en del ganger, men med dette engasjementet så blir det nok enda flere besøk så jeg gleder meg virkelig til dette samarbeidet, sier Backne.

INFO OM DEKKSTRA OG HVA DE TILBYR:

Mail: kristiansand@dekkstra.no

Barstølveien 52.

Høsten 2023 åpnet Dekkstra sitt 6. dekkhotell i Kristiansand, og bookingen er godt i gang. Dekkstra selger, skifter og lagrer dekk og felg for privatpersoner, bilforhandlere og verksteder som ønsker en problemfri leveranse fra en uavhengig og rendyrket dekkbutikk. Vi skal være det foretrukne dekkhotellet i området. Med stor kompetanse og moderne utstyr, så gjør vi det enkelt for deg ! Spar plass, og bryet med å jekke selv. La proffene ta seg av dette.

Så hvorfor Dekkstra:

 • Vi sjekker luftrykk, mønsterdybde og holdbarhet på dekkene
 • Anbefalinger om å skifte dekk, gis på faglig grunnlag
 • Leverer dekk i alle prisklasser
 • Stor kapasitet på skifte og lagring
 • Hypermoderne utstyr
 • Gode priser
 • Hjulvaskere
 • Hjulene lagres i riktig temperatur og lys
 • Hjulene er forsikret
 • Du sparer plass og tid
 • Innkalling på SMS

Ordinære priser på hotell pr sesong ink mva:

Liten bil kr           1090

Medium bil kr    1290

Stor bil kr            1390

Vi gir 20 % til alle nye kunder på dekkhotell første sesongen. Vi kan ordne med spesialavtale for store kunder. Og har selvsagt gode priser ved kjøp av dekk og felg.