ÅRETS STORE TRAVHELG I SØR ER 21.-22. JULI.

Som vi gleder oss til årets Sommertrav 21. og 22. juli.

Fredagen med «natt trav» starter festen. Først kjøres V65 og deretter en times pause før det kjøres en ny omgang med V4. Rett og slett en light utgave av det tradisjonelle natt travet. Mellom løpene blir det hyggelig stemning. overraskelser og rett og slett en fest for alle.

Lørdagens V75 omgang med NM for kaldblodshester som høydepunkt. Kan vi i år få en lokal vinner? I tillegg skal Kristen T. Gundersens æresløp kjøres. Hvem av varmblodseliten kan vi forvente at kommer på besøk.

Vi håper på fint vær og stor sport.

Det blir GRATIS inngang begge dager.

Om dere ønsker bord i restauranten eller i VIP teltet ute så må dere gå inn på TIKKIO.NO og der får dere også mer info.

https://tikkio.com/tickets/39621-sommertrav-sorlandets-travpark.