Da er det igjen V75 på Sørlandets Travpark og for noen løp det blir.

V75-3: En av ekvipasjene som det stilles mest spenning rundt er fenomenet Nordsjø Anna og sin faste trener og kusk lokale Øystein Tjomsland. 5 årshoppa som i fjor vant både svenskt og norsk Derby gjør sin årsdebut på hjemmebane og tro om ikke eier Stig Flaata har litt ekstra nerver før denne starten.

I V75-1 skal lokaleide og trente Birk Støvern har hatt en vanvittig utvikling etter han kom i trening til Stine Birkeland. Står spennende til alene på distansen 2140 meter og han kommer garantert til å lede fryktelig lenge, kanskje helt til mål er passert.

Rett og slett en herlig V75 omgang der vi ønsker alle lokale og tilreisende en flott dag på travparken.

Vi ønsker alle sammen lykke til under lørdagens stevne.

Her er programmet til lørdagens løp:

https://www.travsport.no/pdf/ST_20230415_Baneprogram.pdf