– Nå er det bare for folk å melde seg på

 

Neste helg arrangeres hestegallaen i travparken. Det skal kåres vinnere i 12 kategorier inklusiv Årets Hest og Årets Ponni. Kai Sundberg i Agder Travforbund kan fortelle at alt er klart – nå mangler man bare deltakere.

– Alt er klappet og klart. Vinnere er kåret og premier bestilt. Vi gleder oss til galla, så nå er det bare for folk å melde seg på, forteller Sundberg.

 

Han synes det er viktig at man trekker frem de beste i året.

– Det er jo for å hedre de beste i fjoråret at vi gjør dette. Det er viktig å gjøre litt stas på dem og jeg håper jo at folk synes det er gøy med galla. Det legges ned mye jobb i forkant, så jeg håper folk setter pris på det og synes det er stas, fortsetter han.

 

Er det vanskelig å få folk til å stille opp til jobben som må gjøres i forkant?

– Nei, det er heldigvis lett å få folk til å stille opp. Nå skyldes nok det også at det er mye de samme folkene, så vi har en godt innarbeidet rutine og da går det greit og raskt. Men det tar jo likevel litt tid, blant annet for å lage videoene. I tillegg har vi også noen morsomme innslag her og der som å planlegges – og det kan jo hende det dukker opp noe moro på årets galla også, smiler han.

 

På spørsmål om det er ren informasjon eller en trussel, drar han på smilebåndet.

– Det er vel litt individuelt hvordan man ser det, småler han.

– Nytt av året er uansett at det blir litt mer show og showpreg på det hele. Det føler vi er riktig i en slik anledning.

 

Han avslutter med en oppfordring.

– Jeg håper så mange som mulig melder seg på. I tidligere år har ofte 10-15 personer meldt seg på dagen før. Nå har vi eksterne som ordner med mat og da må vi gi beskjed om antall i god tid, derfor er det tidligere frist i år, understreker han.

 

Marianne Klepaker opplyser at det pr torsdag er ca 80 påmeldte. Det er imidlertid plass til alle som ønsker. Påmeldingsfristen er fredag 10. mars. Telefon for påmelding er 38 04 46 66, 93 23 41 62 eller e-post til marianne.klepaker@rikstoto.no

 

Bilde: Fra fjorårets galla (Marion Vatnedalen Ekhaugen)