Ford Bay Auto, en av våre samarbeidspartnere er med og sponser dette tiltaket. Om du starter 12 ganger med en hest i perioden Juni 2022-mai 2023 så vinner du faktisk en trav tur, men om du ikke når helt opp så er det mange andre premier du kan vinne.

En glad Steven Thorkildsen og Therese Nyhaven var de to første som kunne innkassere den flotte premien.

12 starter: Utenlandstur (travopplevelse) for én person
10 starter: Middag for to på Stallsiden Cafe.
8 starter: Gavekort på kr 500 fra Skoies
5 starter: Gavekort på kr 500 fra Smiths Hesteutstyr
3 starter: Gullvask hos Ford Bay Auto

Vi har vært en partner i travparken i en årrekke og syns det er viktig å gi noe tilbake til de aktive, sier Daglig Leder på Ford, Atle Myhrstad. Salget av Ford i travmiljøet i sør har økt med satsningen og sponsoratet i travparken, fortsetter Myhrstad. Nå kommer Ford Ranger, Europas mest solgte Pick up i helt ny utgave.  Med en ny 3.0 TDI V6. Og denne bilen kommer til å bli en bestselger for kunder som ønsker det råeste som finnes på det europeiske markedet. Jeg håper og tror at denne bilen kommer det til å florere av på de norske travbanene også , avslutter Myhrstad.

Under ser dere hvem som har vunnet og hvordan DU ligger an.

12 starter: Hage Tor, Homme Alcor

10 starter: Førlands Pet

9 starter: En Enkel, Lykkje Tutta, Ringlilja.

8 starter: Direktør Ribe, Dybdals Maximus, Neslands Gnist, Quality Diva, Somewifesomewhere (S), Sølvskars Faksen

7 starter: Camp David T.J., Il Philippa, Jeger, Moi Diva, Prime Directive (S), Trø Ennius, Vestpol Kongen

6 starter: Alamacose, Glamour Tilly T.E., Jovial Star, Kleppbest, Lille Senumsprinsen, Petruska, Satori K. Divic, Tverdals Modina, Øygard Jakson, Øygard Stjerna, Åsa O.K.

5 starter: Asplund Jenta, Be My Love (S), Bellfire, Bjørli Prinsessa, Broadway Don (US), Cadiz, Esti Ronai, Expensive Hangover, First Action, Gilja Prinsessa, Glans Tider, Haugestad Arie, Iva Jet, Kalisi H.R., Kringelandnehemja, Mantus, Muscle Love, Møller Tor, Otilia, Whatsoflying S.S., Will Teddy

4 starter: Alm Herakles, Alsaker Pumbaa, Andy Nibs, Bufjells Magi, Dag Pernille, Dollars And Cents (DK), Gilja Prinsen, Hage Ravn, Hellestvedt Trym, I See U. One, Johnsrud Vesla, Langlands Odin, Lookslikeabank, Lykkje Pelle, Milan, One More Time, R.B. Odd, Sejr Nibs, Speed and Power (S), Vogue Face (S), Will Kvikk, Willmin

3 starter: Aner Ikke, Ard, Atom Vilde, B.R.U.N., Bjønnum Argr, Bjøre Lydia, Boh Erre (IT), Champs Elysees, Charming Boom Bay (DK), Dag Per, Falcon, Flamboro Downs (DK), Force de Flandre (FR), Gazza Boko (S), Gentle Reef, Grace Yoga (S), Gran Eld* (S), Grislefaksen G.L., Highland Breeze, Kaptein Sabeltann, Let Her Go, Lucifer, Mo Svarta, Mountain Valdimir, Myamazingdream, Quite Perfect, Ramona’s Fighter, Red Shankly R.S., Sitje Solan, Sober Sam, Tallas, The Red Explosion, U.N. Lando, U.R. Fryd, Verdals Susi, Waytocashflow, What A Friend, Øygard Vilja

2 starter: Alm Jakken, Alm Tanaka, Arkan, Bill’s Man* (US), Brage Hindø (DK), Brenne Blink, Call Me Solfrid, Caruso (US), Cash Alo (S), Chloe’ Degli Dei (IT), Cool Canadian (S), Cool Trix (US), Designed Genius, Dream Case, Dreamliner, Eilert, Endless Love, Fairtrader, Faramineux, Faste Jerva, Flying High M.J., French Coffee, Friske Fraspark, Frivoll Faksa, Frivoll Vinni, Føynland Anna, Gjærla Prinsen, Goethe Am (S), Goodman B.R., Griffith (DK), Grisle Tore G.L., Gyri Jerven, Hansen Halbak, Hauan Mats, I.D. Ownersdestiny, Il Mio Preferito, Income, Ing Mira, Janne Frecel, Jarreau B.R., Johnsrud Bulle, Just In Time, Kanye, Khloe B.R., Kick Off Classic, Kiss Flevo Rhythm (NL), Kleppe Nido, Kleppe Varden, Kleppson, Komnes Eira, Kos Røder, Kvikk Blesen, L’amour D.E. (DE), Lesja Odin, Lilje Bausa, Longcat Hanover (US), Lucky I Am, Lucky Runaway, Ludvik, Lykkje Cornelius, Lykkje Sol, Løkki Flaksa, M.H. Getonmylevel, Mio Nova, Moonlight Zon (S), N.Y. Mojito, Nelson Bright Eagle, Nika, Ocean Tilly, Pelucchi, Quinzy Roy, R.S. Dream, Rams Bror, Refs Elita, Reime Kongen, S.B.’s Warrior, S.M.K. Spirit, Sir Albert, Solmyr Arvid, Spang Faksa, Spang Golli, Spang Kosila, Stas Eldi, Stjerne Kos, Sunset Boulevard, Tako Ø.K., Tangen Trygg, Thai Eros, Thai Greenwich, Thai Poseidon, The Normal One, Torden Prinsen, Torpa Oda, Touch Of Class (S), Travis, Trø Yr, Ty, Tøffå Ø.K., Uberg Amor, U’n I, Valdorf Rapido, Valle Ask, Vicarius (S), Voje Piril, Watchdog (S), Wessel Maia, Wilson Laylock, You Only Live Twice