– Det har bare vært positiv respons

Anne Catrine Kleveland prøver å få i gang ei damegruppe på Sørlandet. Responsen så langt har vært kjempegod.

– Jeg har jo sett litt at det har fungert andre steder, selv om jeg ikke vet hvor aktive andre damegrupper er i disse dager. For min del tenker jeg at det er mange flotte damer rundt om på Sørlandet. Mange sitter også med verv, men er litt spredt. Noen sitter i styret, noen er i ponnitravet, noen er i ungdomsgruppa og så videre. Jeg ønsker gjerne en felles samlingsplass, og har også tenkt at den som intet våger, intet vinner. Derfor ville jeg gjøre et skikkelig forsøk på å dra dette i gang, forteller Kleveland.

 

Hun ser for seg mange muligheter for ei damegruppe. Det sosiale vil dog være i sentrum.

– Det sosiale vil jo være utrolig viktig. Jeg tror vi kunne skapt et samhold og veldig fin sosial ting, hvor vi kunne blitt enda mer kjent og bidratt til å heie hverandre frem. Tenker vi litt videre synes jeg jo det kunne vært utrolig moro å ha et eget løp, eller kanskje arrangere damenes aften. En annen ting er jo at det hadde også vært utrolig kult med utenlandstur eller kanskje en tur til en travtrener. Det sosiale sår i sentrum og så har vi travet som binder oss sammen, fortsetter hun.

 

Etter å ha tenkt litt på dette la hun ut en melding på sosiale media mandag, og responsen har ikke latt vente på seg.

– Jeg ville jo lodde stemningen for dette, så jeg la ut en status på Facebook for å se hva slags tilbakemeldinger jeg fikk. Det har bare vært positiv respons og det har vært utrolig morsomt. Onsdag lagde jeg derfor ei Facebook gruppe, Sørlandets Travpark Damegruppe. Allerede den første dagen var det over 100 medlemmer, og de aller, aller fleste naturligvis fra Sørlandet. Veldig mange ser behovet og vil være med. Det er jeg glad for, understreker hun.

 

Nå satser hun på å komme i gang med et fysisk møte så snart kalenderen viser 2023.

– Jeg tenker vi tar et møte en gang på nyåret, for jeg har ikke lyst til at dette skal bli enda en ting i julestria og alt som ellers skjer i desember. Da kan vi heller vente litt. Akkurat nå vil jeg bare få ut informasjonen og oppfordre alle som vil være med om å ta kontakt, avslutter hun.