Vi ønsker lykke til!

For en travdag det er i vente, på Bjerke! Finalene i vinterserien har samlet de fleste av de beste i sine respektive klasser! Vi her i sør er derfor stolt over å kunne ønske Arild Berås, Johan Kringeland Eriksen, Geir Mikkelsen, Rudolf Roland, Lage Rosten, Stine Birkeland og Vidar Tjomsland all mulig lykke til! Dere har alle som en gjort en fremragende jobb i å komme dit dere er i dag, med dagens finalehester!

Direktør Ribe (her avbildet sammen med Arild Berås og daglig leder ved Travparken, Torbjørn Sakariassen), skal ut mot et kobbel av knallgode hester, som til sammen har tatt 128 seirer! Det sier seg selv at man må være litt mer enn helt på topp en slik dag, men vi vet at Berås har hesten i glinsende, tipp, topp stand, og alle vet mannen med gullfingrer, kuskechampion Dag-Sveinung Dalen, aldri skal undervurderes!

En artig, lokal «fight» blir det i løpet til Direktør Ribe, for fra 20 meter tillegg jakter fantastisk staselige og flotte Glans Tider, trent og kusket av en av sportens store coming-man, Johan Kringeland Eriksen! Hesten er i toppform, kusken er i toppform, og Glans Tider er helt berettiget en av forhåndsfavorittene i løpet!

Vi krysser fingrene, og håper sørlandet inntar østlandet med en første og en andreplass!

Geir Mikkelsen har klart kunststykket å kvalifisere to knallgode hester til denne finaledagen! Highland Breeze er i absolutt toppform, Mikkelsen har gjort et flott trenerarbeid, og ingen bør bli overrasket om karrierens 17-de seier kommer!  I samme løp har Thai Eros, trent av Lage Rosten, kjørt av Frode Hamre, et vanskelig utgangspunkt fra spor 8, men Hamres sulkykunster skal aldri undervurderes!

Willmin, trent av Rudolf Roland, og kjørt av Åsbjørn Tengsareid, har et knalltøft løp på papiret. Men hesten er startrask, noe som alltid er en fordel i slike oppgjør. Kanskje kan Tengsen kjøre et løp «på smyg», og komme med en overraskelse?

Finaledagen avsluttes med nok et «lokaloppgjør!» Tangen Trygg, trent av Stine Birkeland, kjørt av Vidar Tjomsland, og Tangen Trygg, trent og kjørt av Geir Mikkelsen, skal gjøre sitt beste i å hindre Stumne Fyr i å ta karrierens 24-de seier. Det er knallgode hester imot, men spesielt Mikkelsen-traveren er i hysterisk god form.

Vi ønsker alle sørlandske ekvipasjer ekstra lykke til, krysser fingrer for dere, og håper på flotte, sportslige prestasjoner!