Daglig leder Tor Olve Mørch i Kamstål Sør forteller at han allerede har flere av partnerne i nettverket i travparken som kunder fra før, men at det er smart å treffe disse i tillegg til andre potensielle kunder på flere arenaer.

Vi er en bedrift som vokser og har entrepenører og  elementfabrikker som de største kundene , men at det er flere målgrupper som også er interessante for oss. Jeg gleder meg til dette samarbeidet og håper også at entrepenører osv med interesse for travet gir oss mulighet å gi priser på eventuelle prosjekter, avslutter Tor Olve Mørch.

Jeg må takke for tillitten og ønsker Kamstål Sør inn som ny partner i travparken. Nok en gang må jeg takke flere av sponsorene i travparken som har anbefalt Kamstål i å bli med. Naturmur og Trond Møretrø spesielt har vært en pådriver og det setter jeg pris på, sier Ludvigsen i travparken. Som Tor Olve siser så er det jo mange i travparkens hestemiljø  også som driver  i entrepenørbransjen så jeg håper at om noen av dere har behov i denne retningen så vit at Kamstål Sør støtter travsporten i sør, Avslutter lyrikeren Ingvar Ludvigsen:-)

Her kan dere lese mer om Kamstål: