Positivitetsdryss over travparken!

Sola og vårvarmen har slått ut i full blomst ved travparken i dag, og det går mot varmere tider! Det er ingen hemmelighet at travparken har vært gjennom en krevende tid, men nå er det tid for å rette blikket framover, og fokusere på de gode ting! Det er derfor en glede å kunne informere om at styret ved travparken har bevilget 500.000 kroner til ekstra løpspremier, fra og med 1. mars og ut året, samt øremerket 100.000 i tiltak for å styrke selve løpsdagene, og skape en positiv ramme rundt hver enkelt kjøring! Vi skal styrke sporten, ha fokus på å løfte fram de aktive, og gjøre travparken til en attraktiv arena for både lokale og eksterne travtrenere og hesteeiere! Dette er startskuddet for et positivitetsdryss i sør, og det er mange spennende ting på gang!