Thor Jørgensen og Agderport er den neste partneren i Sørlandets Travpark. Vi er et lokalt firma med nå over 20 års drift og vi er ca 10 heltidsansatte.

Hvorfor Sørlandets Travpark? Vi er veldig engasjert i det lokale og vi har vært partner i Vipers Kristiansand i mange år og vært fornøyd med det de har levert. Fikk tips fra 07000 Agder Taxi og Carl F. Holst om at travparken også hadde et spennende nettverk og ikke minst miljø. Er jo klar over at travmiljøet har mange «handy» folk og håper at de tar kontakt med oss om de har behov for noen av våre tjenester, I tillegg er jo min onkel Terje Staalesen veldig engasjert i travet så han blir nok overrasket når han nå får se meg ute i parken, ler Jørgensen.

Utrolig hyggelig at man har partnere som 07000 Agder Taxi som anbefaler travparken som en arena man burde se litt nærmere på starter markedssjef Ingvar Ludvigsen. Agderport er rett i den gruppen bedrifter som jeg personlig syns det er mest gøy å få med i nettverket. Lokal forankret, lokalt eid og et lite/mellomstort firma. Agderport har jo som Jørgensen sier produkter som veldig mange har behov for og i nettverket vårt blir de den eneste som selger slike produkter og her har Agderport et stort potensiale. Håper alle går inn på deres hjemmeside og ser på deres brede utvalg, avslutter Ingvar Ludvigsen.

https://www.agderport.no/