XL BYGG KRISTIANSAND signerer 3 års avtale.

 

XL BYGG er et merkevarenavn man er veldig stolt av å få med seg inn i travsporten, jubler markedssjef Ingvar Ludvigsen. En av våre nærmeste naboer som har bygget opp en utrolig flott butikk der man virkelig kan føle seg som hjemme, fortsetter Ludvigsen. Vi har mange partnere som bruker produkter som XL BYGG KRISTIANSAND selger i tillegg til at det er mange i håndverkerfagene som er involvert i travsporten på Sørlandet så her håper jeg virkelig at våre travvenner også ser verdien av denne partneren, avslutter Ludvigsen.

Det er sant som Ingvar sier at vi har en helt ny moderne butikk med innkjøring «drive in» lager for henting av byggevarer med bil. I tillegg har vi kanskje byens største og beste showroom. Vi er profesjonelle til fingerspissene og ja vi ønsker både de i nettverket og ikke minst travsportens venner hjertelig velkomne til en hyggelig handel, avslutter Daglig leder Stig Andersen.

 

Her treffer du Stig: Stig Andersen stig.andersen@mestergruppen.no

 

Hjemmeside: https://www.xl-bygg.no/