MENY signerer avtale med Sørlandets Travpark.

MENY Lillesand er neste partner/sponsor i Sørlandets Travpark og dette er en stor dag, sier Markedssjef Ingvar Ludvigsen. Et merkenavn av de store med kvalitet fra A-Å og for oss som er litt over gjennomsnittet glad i mat er jo dette en stor fangst ler Ludvigsen. Jeg er stolt over at de velger å sette sitt «merke» på travbanen og er det noe jeg virkelig ønsker er det at alle i travmiljøet velger å bruke sin lokale MENY butikk. De støtter hestesporten og da burde vi støtte MENY, avslutter Ludvigsen.

Jeg har jo drevet med trav i store deler av mitt liv og er glad for at MENY velger å være med som partner i Sørlandets Travpark, sier Daglig Leder Therese Nyhaven i MENY Lillesand. Vi er jo kjent for og ha det beste utvalget, de flotteste ferskvare produktene og er rett og slett det beste valget, sier Nyhaven. Jeg ønsker jo selvfølgelig på besøk av alle her i vår butikk i Lillesand, men selvfølgelig er det bra for kjeden om dere også handler andre steder, men da selvfølgelig på din nærmeste MENY butikk avslutter en alltid blid Therese Nyhaven.