TRAKTOR OG MASKIN ny partner med 3 års avtale.

 

Endelig har vi fått signert med Traktor og Maskin gliser markedssjef Ludvigsen. En herlig gjeng som brenner for sine produkter og de har virkelig mye produkter som passer inn til mange av våre travinteresserte, men også til bedrifter blant mange av våre andre sponsorer, avslutter Ludvigsen.

Vi har et bredt utvalg av produkter. Claas, DØLEN produkter, Ifor Williams hengere og vi er også stor på salg av brukte maskiner og utstyr. I tillegg til at vi har 24 timers service bil som gjør oss til en foretrukken leverandør oppsummerer en oppildnet Daglig Leder Trond Widar Løyning i Traktor og Maskin. Vi ble kjent på Anleggsmessa Sørlandets Travpark i høst og fattet ekstra interesse for travparkens og dens muligheter, sier Kjell Vidar Koldal som er selger i Traktor og Maskin.

 

Her treffer du Trond: trond@traktorogmaskin.no

 

Hjemmeside: https://traktorogmaskin.no/