Dette melder Norsk Trav på travsport.no:

«Etter en totalvurdering der både værprognoser og antall innmeldte hester er med i beslutningsgrunnlaget er det besluttet at den planlagte løpsdagen på Sørlandets Travpark søndag 21. februar avlyses. Det etableres isteden en ny løpsdag på Bjerke.

Det er for det første et krevende værskifte i vente og med tanke på at Sørlandet er den regionen med mest ventende nedbør og Bjerke allerede avvikler sin løpsdag med V75 på lørdag, var valget om å legge denne løpsdagen til Bjerke opplagt når man først går til det skrittet og flytte fra Sørlandet.

Innmeldingsbildet pr.tirsdag morgen viste totalt ca. 60 hester fordelt på de 8 proposisjonene som var skrevet ut på Sørlandet. I seg selv et lavt antall, men hovedutfordringen knytter seg til at for mange av løpene har for få anmeldte hester og at fordelingen av hestene ikke er optimal.

Innmelding og starterklæring til Bjerke sin nye løpsdag søndag 21.februar vil finne sted onsdag 17.februar parallelt med Bjerke sin løpsdag tirsdag 23.februar.

Mer informasjon om gjeldende proposisjoner for den nye løpsdagen på Bjerke søndag 21.februar vil publiseres her på www.travsport.no senest kl.13.00 i dag.»