Ny sponsor/partner.

Dinitrol Senteret signerer 3 års avtale.

 

Nå trenger vi ikke være redd for at bilene våre skal ruste, roser  markedssjef Ingvar Ludvigsen. Det er utrolig flott med enda et lokalt firma inn i nettverket som kan supplere  et nå ganske flott nettverk med stor bredde av hva de kan tilby hverandre og våre travvenner, sier Ludvigsen.

Dette blir utrolig spennende og som du sier så ruster ALLE biler og vi kan hjelpe til med og forebygge dette, sier Daglig leder Arve Christensen som er eier av Dinitrol Senteret. Jeg er jo en Søgne gutt og kjenner godt til Tjomsland og hans bragder, men har ikke vært så mye involvert i travsporten før. Vi har fra før mange kunder som er med i nettverket, men ser potensiale til å selge våre produkter til flere og ikke minst til travmiljøet som jeg lover de beste priser, avslutter Christensen.

 

Her treffer du Arve: kontakt@kristiansanddinitrol.no

Hjemmeside: https://www.kristiansanddinitrol.no/