AGDER BLIKKENSLAGER SERVICE Ny sponsor.

 

Det er med stor glede jeg kan meddele at vi har fått med Agder Blikkenslager Service som ny sponsor og partner i nettverket. De utfyller bredden av bedrifter som er med og jeg er 100% sikker på at vårt nettverk er det rette for Agder Blikkenslager Service og jeg gleder meg til og jobbe med de fremover sier markedssjef Ingvar Ludvigsen.

Dette her blir spennende og vi er allerede i gang ute i travparken med et lite prosjekt, sier Terje Augland. Vi er spent på hva dette kan bringe oss av nye avtaler og jobber og også hva vi som bedrift kan få av gode avtaler ved og bruke de andre bedriftene i nettverket. Av hva vi kan tilby så utfører vi alt av utvendig blikkenslagerarbeid på små og store prosjekterer. I tillegg kan vi levere mye av boligventilasjon. Ikke vær redd for og ta kontakt om du enten er sponsor eller om du er en av travparkens faste brukere. Vi ordner en god og riktig pris til dere alle avslutter, Augland.

 

Her treffer du Terje: Terje@agderblikk.no

 

Hjemmeside: https://www.agderblikk.no/