– Jeg er veldig glad for at nok en spennende, lokal aktør velger å knytte seg til travsporten og Sørlandets Travpark, innleder markedssjef Ingvar Ludvigsen.

Denne uken signerte Skibåsen-baserte Kjemico en treårig samarbeidsavtale med Travparken. Kjemico har levert vaskekjemi og tekniske løsninger til det norske markedet siden 1983 og har i dag 11 ansatte.
– Det meste av vårt utstyr er selvutviklet i vårt verksted i Kristiansand. Disse sammen med noen nøye utvalgte importer gir oss et bredt produktspekter som favner de fleste behov innen blant annet anlegg, transport, lager og bilbransjen, forteller salgssjef Pål Gudbrandsen.

– Det gjør meg stolt at sterke merkenavn på i vår landsdel finner Sørlandets Travpark og nettverket vårt attraktivt. Jeg gleder meg til å ha Kjemico med på laget, forteller en glad markedssjef.

Besøk Kjemicos hjemmeside her