Da har vi den gleden å kunne fortelle at Rive og Knuseservice er ny sponsor/samarbeidspartner med Travparken.
– Vi har jo hatt et samarbeid i mange år da de har forbedret arenaen med blant annet å ferdigstille indrebanen der vi har hatt messer og Rally Sørland, sier markedssjef i Travparken, Ingvar Ludvigsen.

-Øker verdien på Travparken
– Vi holder i dag på å utvide et område på stallsiden som gjør at Travparken får ca 12 000 kvm med ekstra areal som blant annet kommer til å bli brukt til luftegårder, sier daglig leder i Rive og Knuseservice, Ove Rabbersvik.
– Det har vært meget bra for oss som jobber med rene betongmasser at vi har kunnet bruke Travparken til gjenbruk av rene masser, og bidra til at de har kunnet komme til nytte i områder på en gunstig måte. En vinn-vinn-situasjon, istemmer Ludvigsen før han fortsetter.
– Takket være Rive og Knuseservice økes verdien og bruksmulighetene på Travparken og det er glimrende, sier Ludvigsen.

– Spennende miljø
– Vi synes det er spennende å også bidra som sponsor. Vi ser verdien i dette miljøet og gleder oss også til å treffe de andre partnerne i Travparken, sier Rabbersvik.
– Jeg er i ekstase og gleder meg veldig til fortsettelsen på dette fruktbare samarbeidet, avslutter Ludvigsen.

Besøk hjemmesiden til Rive og Knuseservice her