Katalognummer 124 Fenris G.T.C. (e. Kleppe Fanden u. Gina T.K.)

– Fenris G.T.C. er en veldressert herremann etter Kleppe Fanden, som tjente nesten to millioner kroner og vant i sin nest siste start pr. dags dato. Tilbakemeldingene på avkommene etter ham er at de er veldig fornuftige, lette typer. Moren heter Gina T.K., og stammen hennes er bunnsolid . Blant annet er far Dotterud Teddy og mor Alnatt Ø.K. Mormor er etter selveste Bork Odin, sier innmelder Grethe Cecilie Skaar.

Gina T.K. er en ustartet hoppe som har en utstråling og personlighet som slår de andre hoppene jeg har vært borti.
Vi var 10 mann som så hennes første fødsel som 4-åring og hun var en rolig og kontrollert mamma. Hun har med andre ord preget avkommet på beste vis. Fenris G.T.C. er leid og  harhatt sele på, men er ikke innkjørt, forteller Skaar.

Besøk katalogsiden til Fenris G.T.C. her