Vi har gleden av å ønske nok en samarbeidspartner velkommen til nettverket på Sørlandets Travpark.

Vestby Regnskapskontor AS drives av sørlendingen Kjell Christian Arnvard og har 10 ansatte.
– Vi er heldigitaliserte og leverer regnskap på systemene Tripletex og Duett.  Selskapet ble stiftet i 1953, og har lang erfaring med regnskapsføring og alle typer tjenester som regnskapskontorer tilbyr. I 2020 er ikke den fysiske plasseringen av et regnskapskontor avgjørende, det meste foregår digitalt. Derfor har jeg også tro på at bedrifter på Sørlandet vil kunne benytte seg av våre tjenester og være veldig godt fornøyde med løsningene, understreker Arnvard, som har drevet selskapet de siste tre årene.

Markedssjef Ingvar Ludvigsen påpeker viktigheten av å kunne tilby ytterligere bredde på tjenestetilbudet i nettverket av samarbeidspartnere rundt Travparken.
– I tillegg er Kjell en gla’gutt som garantert vil gi potensielle kunder en god opplevelse. Vi har troen på at Vestby Regnskapskontor AS blir en viktig bidragsyter hos oss i årene fremover, påpeker Ludvigsen.

Arnvard er på ingen måte noen novise innen travsporten og har de siste årene deltatt på flere travstevner.
– Jeg synes det har vært en morsom opplevelse å bli introdusert for travsporten og gleder meg til å følge den de kommende årene, avslutter sørlendingen.

Trenger du regnskapstjenester? Ta kontakt med Kjell Christian i dag:
e-post: kjell@vestbyregnskap.no
mob: 90 73 12 45