Søndag 21.juni kan endelig Sørlandets Travpark igjen åpne dørene for publikum. Selvsagt med strenge smittevernrestriksjoner.

Ikke siden søndag 1.mars har publikum hatt anledning til å nyte travsport på nært hold på Sørlandet. Etter at restriksjonene for arrangementer ble lettet ytterligere på fra og med mandag 15.juni kan Travparken nå endelig ta imot gjester under løpsdagen førstkommende søndag.
– Dette er etterlengtet! Vi har hatt forespørsler fra travhungrige gjester foran hver eneste løpsdag siden travløpene startet opp igjen hos oss, forteller markedsansvarlig i Travparken, Ingvar Ludvigsen.

Verdifull smittevernerfaring fra eksamener
Arrangementssjef Marius Juel har de siste ukene fått verdifull erfaring i håndtering av smittevernrestriksjoner.
– Vi har hatt privatisteksamener i regi Fylkeskommunen i tre uker, og her har vi virkelig fått drillet oss på smittevern som arrangør. Erfaringene fra disse ukene er svært nyttige å ha med seg når vi nå åpner dørene for gjester på løpsdager, understreker Juel.

Forhåndsbestilling av billetter
Søndag tillates inntil 200 gjester på uteområdet på publikumsplass i Travparken, restauranten holdes stengt. Det settes opp et stort telt over plattingen foran publikumsbygget og kjøkkensjef Kim Andre Flaten fyrer opp grillen. For å overholde myndighetenes krav om oversikt over deltakere på store arrangementer vil det kun bli mulig å kjøpe forhåndsbilletter.
– Vi har krav på oss til å oppbevare navnelister i 10 dager etter arrangementet før disse slettes. Derfor må alle som ønsker å være publikum på søndag enten bestille billetter direkte fra nettstedet tikkio.com eller ringe oss i administrasjonen som gjør bestillingen for gjesten, fortsetter arrangementssjefen.

Kun èn inngang
Det vil kun bli inngang fra drive in-parkeringen på publikumsplass, hovedinngangen mot E18 vil være stengt. Dette for at Travparken som ansvarlig arrangør skal ha best mulig kontroll på smittevernet for sine gjester. Inngangsbilletten denne søndagen koster 200 kroner, og da får man en nydelig grilltallerken samt program inkludert i prisen. Det er først til mølla-prinsippet for disse 200 billettene som gjelder denne dagen.

Slik bestiller du
Bestill billetter på Tikkio her
Tel: 38 04 46 66
Mob: 480 22 114

Her finner du veilederen som gjelder for all travsportslig aktivitet