Arrangementssjef i Travparken, Marius Juel, åpner igjen dørene for kursvirksomhet og seminarer. – Alle kan være trygge på at smitteverntiltakene står i høysetet, understreker han.

Messehall på 1500 m2 
Covid 19-pandemien har rammet mange av landsdelens virksomheter hardt, også Sørlandets Travpark. Siden midten av mars har smittevernreglene vært av en slik karakter at man som arrangør av kursvirksomhet, seminarer og messer ikke har kunnet gjennomføre arrangementene som planlagt. Med en gradvis gjenåpning av samfunnet gleder også Travparken seg til å kunne gjennomføre nye arrangementer. For plass, ja det har man nok av.
-Ja, folk trenger ikke å være redde for å sitte for trangt hos oss. Bare i messehallen i kjelleren har vi 1500 m2 tilgjengelig så de omfattende smittevernreglene har vi ingen problemer med å følge, sier arrangementssjef Marius Juel med et smil. (Saken fortsetter under videoen).

God plass og storskjermer
Fra og med 7. mai ble det tillatt med arrangementer for inntil 50 personer hvor man har en ansvarlig arrangør. Fra 15.juni åpnes det for arrangementer med opptil 200 personer, avhengig av smittesituasjonen, har Folkehelseinstituttet fastslått.
– Vi kan uten problemer arrangere seminarer og konferanser for inntil 200 personer i messehallen og samtidig overholde smittevernrestriksjonene på en ansvarlig måte. Det vil fortsatt være god plass med 200 mennesker med èn meters mellomrom, og alle deltagere vil se de tre storskjermene i lokalet svært godt, understreker Juel.

Travparken har stort fokus på forsterket renhold på utsatte områder. Det betyr at rengjøring av toaletter, vaskeservanter, dørhåndtak og bordflater vil gjøres regelmessig gjennom alle arrangementer.
– Vi gleder oss til å ta imot gjester igjen, og oppfordrer alle til å ha ekstra god håndhygiene og tilstrebe å hoste/nyse i et papirlommetørkle (som så kastes) eller i albuekroken, sier Marius Juel.

Ta kontakt med Marius i dag på mobil 480 22 114 for en uforpliktende prat.