Onsdag er det hektisk aktivitet i messehallen vår. I morges kom nemlig tre trailere fullstappet med alt fra pumper og rør til gategods og ventiler til VA Tour Norge 2020.

VA Tour Norge er en fagmesse og turné gjennom landet med flere éndagers stopp i forskjellige byer. Turneen består av både utstilling og seminarer. Torsdag 5.mars er turen kommet til Kristiansand, og oss på Sørlandets Travpark.

I tillegg til å være en fagmesse byr VA Tour Norge også på seminarer. Her er scenen rigget klar. Foto: Richard Ekhaugen.

Hva er VA Tour Norge 2020?
VA Tour Norge er verdens nordligste og Norges største omreisende VA-messe. Med mottoet «Vår kompetanse = din styrke» reiser Norges ledende VA-bedrifter rundt i hele Norge for å vise frem siste nytt og de nyeste produktene innen VA.

Gjennom utstilling og seminarer får de besøkende på turneen økt kompetanse og en mulighet til å ta del i den nyeste utviklingen. Produsentene investerer hvert år store summer i forskning og utvikling av nye produkter, og VA Tour Norge gjør det mulig for kundene å ta del i denne kompetansen, samtidig som de får se demonstrasjoner av produktene.

VA TOUR NORGE arrangeres av bransjeforeningen VA, VVS-produsenten VVP og messefirmaet BraMässor.