Sammen med vår gode partner Ford Bay Auto har Sørlandets Travpark i 2019-2020 gjennomført belønningsprogrammet ”Ford Bay Auto-touren”, hvor førstepremien er en utenlandstur for eieren til hester som når 13 starter i Travparken i konkurranseperioden.

Flere hester nærmer seg nå den magiske grensen på 13 starter, og kan oppnå turglede ved å starte på Sørlandet på de fire siste dagene i konkurranseperioden. Siste sjanse til å samle starter i Ford Bay Auto-touren er lørdag 25.april.

Hjemmehesten Trø Flax er en av hestene som har muligheten til å oppnå 13 starter i konkurranseperioden. Thygesen-traveren gjør førstkommende søndag sin 10. start når han kommer ut i V65-2. Tre starter på de fire neste løpsdagene i Travparken vil med andre ord sikre utenlandstur for en glad eier.

Oppdatert oversikt over Ford Bay Auto-touren finner du i løpsprogrammet som publiserer på Travparkens hjemmeside i midten av uka.

Se startlistene til søndagens løp på Sørlandets Travpark her