Onsdag kveld får vi følgende rapport fra sørlandshestene som er med og forsvarer de norske fargene i kaldblodsløpene på Vincennes.

– Rykker skoene
– Nytt løp i morgen, alle norske har tatt løpet søndag bra og skal være klare igjen. Vi rykker alle sko på Magnums Othello og Wellek (gikk skoløs fram søndag), så tror vi på norsk jubel i morgen. Løpet går på den store banen, så det blir spennende og nytt med nedoverbakke på startsiden og oppoverbakke på bortre langside, forteller Vidar Tjomsland før han legger til.

Andreas Løvdal og Wellek nyter livet på Grosbois. Foto: Vidar Tjomsland.

– Fantastisk liv
– Livet på Grobois er helt fantastisk med ro og harmoni over alt, ingen stresser selv om de jobber hardt hver dag. Vi vil absolutt anbefale å prøve seg her nede for de som har mulighet til det, melder sørlendingen.