Murerfirmaet Verdal & Trysnes signerer en treårs samarbeidsavtale med Travparken.

– Endelig!
– Endelig fikk vi med en murer i nettverket!, jubler markedssjef Ingvar Ludvigsen.
– Jeg har siklet på Verdal & Trysnes lenge, og ble litt kjent med dem da vi arrangerte Rally Sørland her i Travparken for et par år siden. Det er et robust firma som allerede har gjort et oppdrag for oss her i Travparken, og det med et perfekt resultat, sier Ludvigsen.

– Travmiljøet får våre beste priser
Verdal & Trysnes AS har spesialisert seg innen betong og murerarbeid, og arbeidet kan omfatte alt fra enkle soler på bolighus til omfattende betongarbeid på større boligprosjekter og næringsbygg.
– Vi er et firma på i overkant 30 ansatte med kontorer i Søgne, men vi har jobber overalt, sier Kenneth Trysnes, daglig leder.
– Jeg har forventninger til å bli med i Travparken. De er allerede kunde og vi ønsker også de andre sponsorene velkommen til oss, og ikke minst miljøet i og rundt Travparken. De må gjerne ta kontakt, og forteller man at man er i travmiljøet får dere våre beste priser, sier Kenneth Trysnes.

Fra Verdal & Trysnes’ hjemmeside:
Vi legger ofte opp til ambisiøse fremdriftsplaner, og lykkes med dette. At vi lykkes har først og fremst å gjøre med at vi har dyktige og motiverte fagfolk, som har tilgang på topp moderne utstyr.
Med godkjenning i både klasse 1 og 2 kan vi påta oss både små og store prosjekter.