Sørlandets Travpark er svært glade for å kunne presentere Utleiepartner Sør som ny samarbeidspartner/sponsor fra 2020.

Leverer til ALLE typer arrangement
Utleiepartner har alt av utstyr du måtte trenger til utendørs- og innendørsarrangement, store som små tilstelninger. Utleiepartner leier ut alt fra standard partytelt til 40 meter brede telt med stoler og bord nok til et ubegrenset antall besøkende.
– Hos oss kan du leie alt fra utstyr til riktig store arrangementer som messe, firmaeventer, konserter eller festivaler, og til bord, stoler, gulv, dekketøy, belysning, barløsninger, griller, serveringsutstyr, toaletter og hygieneprodukter, forteller Anders Gundersen hos Utleiepartner Sør.
– Med vår lange erfaring er vi en god partner i planlegging av ditt arrangement. Vi er opptatt å levere høy kvalitet og topp service til alle våre kunder og vi er alltid tilgjengelig, føyer kollega David Bjorvand til. Både Anders og David jobber også i Best Event.

Håper hestemiljøet tar kontakt
– For oss i Travparken, som gjennom året arrangerer store messer, konserter og større tilstelninger, blir Utleiepartner Sør en viktig brikke i årene fremover. Jeg håper også hestemiljøet benytter seg av en spennende partner når det skal planlegges til brylluper, konfirmasjoner og firmafester, understreker markedssjef hos Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen.

Gode referanser
– Vi har samarbeidet med Anders og David rundt flere arrangementer tidligere, og vet at dette er gutter som virkelig lever for å levere for kunden. Travparken er svært glade for at Utleiepartner Sør nå blir en viktig del av sponsornettverket vårt, fastslår Ludvigsen.

Besøk hjemmesiden til Utleiepartner her

Kontaktinfo:
Anders Gundersen mobil 91 63 32 02
David Bjorvand mobil 476 02 810