Det er en ren skjær glede å ønske Carshine velkommen som samarbeidspartner/sponsor hos Sørlandets Travpark.

30 års erfaring innen bilpleie
Med 30 års erfaring og spesialkompetanse innen alle aspekter ved bilpleie er Carshine et populært valg for alle som er glad i bil. I løpet av 2018 rullet det ut over 7000 biler av deres lokaler med fornøyde eiere bak rattet
– I 2019 så vi behovet for ytterligere forbedringer for å effektivisere prosessene våre. Våre nye lokaler i Skibåsen 40D på 1250 m2 er skreddersydd våre behov og har gjort at vi stiller sterkere i fremtiden. Ingen jobb er for liten, ingen jobb for stor. Vår kvalifiserte stab er glad i bil, og utfører hvert oppdrag deretter, forteller daglig leder Bernhard Roland. (Saken fortsetter under videoen).

Miljøfyrtårnsertifisert
Et stort fokus på miljøaspektet har bragt med seg synlige bevis for det velkjente varemerket.
– Carshine ble i 2002 et stolt Miljøfyrtårn. Da ble vi miljøfyrtårnsertifisert som den første bilpleiebedriften i landet. Vi er fremdeles den eneste i vår landsdel. Miljøet har alltid vært viktig for oss i CarShine, understreker Roland som nå ser frem til å bli synlige i et helt nytt miljø.

Oppfordrer hestemiljøet til å komme
– Jeg er sikker på at hestemiljøet vil nyte godt av samarbeidet som vi nå innleder med Sørlandets Travpark, og vi skal gjøre vårt ytterste for at de som tar kontakt med oss blir fornøyde. Vi har allerede et utstrakt samarbeid med Travparkens bilforhandler Bay Auto, og gleder oss til å få muligheten til å komme tett på andre kjente merkevarenavn i landsdelen, sier Roland.

– Profesjonelt team
Markedssjef hos Sørlandets Travpark, Ingvar Ludvigsen, gleder seg over det nye samarbeidet.
– Carshine har en høy standing både innen sin egen bransje og ute blant kundene. Mange av våre samarbeidspartnere har behov for Carshines tjenester, og vi skal gjøre vårt beste for at Bernhard og hans stab blir fornøyd med å være med i sponsorlauget hos oss i Travparken. Jeg oppfordrer alle i vårt miljø om å ta turen opp til de fantastisk flotte lokalene de har i Skibåsen, dette er virkelig et profesjonelt team, understreker Ludvigsen.

Besøk hjemmesiden til Carshine her