Under årets siste løpsdag i Travparken fikk vi fullklaff i V5-spillet med vårt nettkommisjonærspill. Gullobjektet Royal Winner innfridde i V5-4 og la grunnlaget for en svært fin utbetaling. Med banker på Grisleprinsen G.L. i siste avdeling utbetalte V5-spillet 13 112 kroner. De ni som kjøpte seg inn i dette andelslaget fikk dermed tilbake nærmere 1 500 kroner hver for en innsats på 195 kroner.

Slik melder du deg på
Det eneste du trenger å gjøre, er å sende navn og telefonnummer/e-post til 99 69 36 24 (Richard) eller 906 23 631 (Ingvar).

Du vil da i løpet av kort tid motta en link på SMS. Klikk på denne linken og logg inn (dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto) eller registrer deg med bruker. Husk å samtykke til at du vil ha tilsendt SMS med disse andelsspillene, ellers vil du ikke motta varsel når vi setter opp nye spill.

NB Dette er ingen abonnementstjeneste.

Andelsspill finner du alltid her:
https://www.rikstoto.no/Ekspert/46360/Spill