Da Det Norske Travselskap (DNT), som en del av innsparingstiltakene som gjøres i organisasjonen denne høsten, bestemte seg for ikke å gi støtte til et nytt oppfriskningskurs for instruktører som er viktige for rekruttering og ponnitrav, samlet miljøet på Sørlandet seg.

I samarbeid har nå Sørlandets Travpark og Agder Travforbund jobbet for å legge til rette for at et slikt kurs likevel kan avholdes dette året. Sammen står de for kurslokaler og bespisning, slik at travforbundene og ponnigruppene selv kun må dekke reisekostnadene.

Sammen med ponniansvarlig i DNT, Tove Onshuus, inviterer nå sørlandsmiljøet hele landet til et hurtigkurs for instruktører i Travparken lørdag 23.november.

Invitasjon hurtigkurs instruktører (rekruttering/ponnitrav)

Dette kurset er for deg som vil bidra til rekruttering i travsporten, deriblant holde lisenskurs for kommende ponnikusker.
Kunnskapen må du ha, vi går mer igjennom hvordan vi skal drive våre kurs, med innhold og holdninger. Kursene skal være likt bygget opp fra nord til sør. Vi må ha dokumentasjon på erfaring/kurs deltager har tatt.
For å være med på dette hurtigkurset må du ha kjøre/trenelisens utstedt av Det Norske Travselskap. Det holder ikke med lisens for trening av egen hest, eller amatørlisens.
Ungdom/voksen som har vært aktive ponnikusker, kjørt minst 100 registrerte løp, og fylt 18 år.
Husk at man sender kun personer med riktig holdning og kunnskap, som er villige til å jobbe for ditt travforbund/travlag.

Vandelsattest må leveres kursstart.

Sted: Sørlandets travpark
Dato: 23. november
Start: 11.00
Slutt: 17.00
Påmeldingsfrist: 16. november 2019.
Travforbund/travlag/ponnigrupper må selv dekke reisekostnader.
Agder travforbund/Sørlandets travpark holder kurslokalet og bespisning.

Husk at det er forbundene/travlagene/ponniutvalgene som melder på sine deltagere.

Ta kontakt med undertegnede for spørsmål og påmelding.

Mvh

Tove Onshuus
Det Norske Travselskap
E-post. Tove.onshuus@travsport.no