For en herlig lørdag vi har i vente i Travparken!

Ni herlige løp innledes med et gjensyn med en av Sørlandets største profiler 2019; den Gustav Larsen-oppdrettede Kriterie-vinneren Grisle Odin G.L. byr opp til dans i DNTs Høstfinale. Tjomsland-traveren har hatt en formidabel sesong som i tillegg til nevnte storløpsseier også inneholder triumfer i Biri Oppdretningsløp, Sørlandets 3-årscup samt en tredjeplass i det svenske kriteriet. 11 starter har gitt ni førsteplasser, og totalt har Grisle Odin tjent over 1,2 millioner kroner i sin første sesong i løpsbanen. Lørdag blir han hesten å slå i V5-1.

V75-omgangen frister med hele 13 millioner kroner til en eventuell alenevinner! Vi gleder oss til å se sørlandsprofiler som blant annet norgesrekordholderne Wilma Leggrowbach (V75-1) og Rock’n Rolling (V75-4), ubeseirede Lesja Odin (V75-5) og så 1.10-traveren Thankful da; skal hun endelig få sin storløpsseier i V75-6?

Se startlistene til lørdagens herlige løp i Travparken her