Karin Hauge har stått i bresjen for opprettelsen av spillandelslaget til Øyestad og Fjære Travklubb. 30-åringen fra Froland bruker Norsk Rikstotos På lag-konsept til å sette opp andelsspill hvor alle som ønsker det, kan være medlemmer og selv bestemme når de vil være med å spille. Samtidig tilfaller fire prosent av omsetningen laget står for, nettopp travklubben. Dette kalles gulrotandelen.


Skjermdump fra Karin Hauges Facebook-profil gjengitt med tillatelse. 

Nettopp Karin Hauges lag er i storform for tiden, noe som har sikret lagets medlemmer gode penger tilbake for beskjedne innsatser. Mandag fikk laget alle seks rette under V65-omgangen på Momarken, og for kun 107 kroners innsats kunne hver andel kvittere ut 5 059 kroner. Travklubbens lag fulgte opp på Forus tirsdag kveld, og satte V65’en for andre dag på rad! Denne gang var inngangsbilletten på beskjedne 96 kroner, og tilbake fikk man 1 043 kroner per andel.
– Jeg har jo eksperthjelp da, og det skriver jeg mange ganger under spillet også, påpeker Karin, som er kjæreste med traveksperten Espen Edvardsen.

Les mer om Gulrotandelen her