Sørlandets Travpark har fått en fin innledning som nettkommisjonær for Norsk Rikstoto. Lørdag spilte vi for andre gang på halvannen uke inn over 30 000 kroner. V75-systemet til «Årets jackpot» på Bergsåker var virkelig nær virkelig stor utbetaling, men endte til slutt med å utbetale 30 945 kroner. 

Hver av de 12 andelene kostet 505 kroner, og kunne kvittere ut i overkant av 2 500 kroner da løpsdagen var over.

Slik melder du deg på
Det eneste du trenger å gjøre, er å sende navn og telefonnummer/e-post til 99 69 36 24 (Richard) eller 906 23 631 (Ingvar).

Du vil da i løpet av kort tid motta en link på SMS. Klikk på denne linken og logg inn (dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto) eller registrer deg med bruker. Husk å samtykke til at du vil ha tilsendt SMS med disse andelsspillene, ellers vil du ikke motta varsel når vi setter opp nye spill.

Andelslagene våre finner du her:
https://www.rikstoto.no/Ekspert/46360/Spill