Marius Juel (27) fra Tveit er ansatt som ny arrangementssjef hos oss. Marius kommer fra jobben som idèutvikler i Juel Media, hvor han har hatt prosjekter som nettbutikken headstyle.no, unik markedsføring for ulike artister og generell markedsføring fra idè til ferdig produkt.

Unike muligheter
Marius har bred erfaring fra forskjellige typer arrangementer, alt fra salg og distribusjon av produkter for Palmesus til bygdekonserter med Staysman & Lazz.
– Målet mitt er å bedre tilbudet til allerede eksisterende kunder, og selvfølgelig komme nye innspill til arrangementer og konsepter som kan lokke nye målgrupper til Travparken. Her har vi alle muligheter, og vi er unike ved at vi kan tilby konsepter rettet mot alt fra 8 til 24 000 personer slik situasjonen er i dag, understreker Juel.

Kontaktinfo:
Mobil 480 22 114
E-post: marius.juel@rikstoto.no