Den første uka i august ble årets landsskytterstevne arrangert på Evje. Matparken stod for store deler av matleveransen, og arrangørene var storfornøyde med resultatet.

2. til 9. august var en festuke av dimensjoner på Evje i Aust-Agder. Landsskytterstevnet samlet anslagsvis 20 000 mennesker denne uka, og er et av de største idrettssarrangementene i landet. Sørlandets Travparks eget kjøkken, Matparken, stod for en stor del av matleveransen til det store stevnet.
– Valget falt på Matparken da vi var klar over at de hadde både kapasitet og kunnskap til å levere mat i ønsket størrelsesorden, forteller Torbjørn Bjoraa, som var prosjektleder for Otra IL matservering under Landsskytterstevnet.

– Svært godt fornøyd
Og det var virkelig store mengder mat som Matparken leverte til Otra OL, som stod for matserveringen. 1,2 tonn poteter, 650 liter brun saus, 10 000 karbonader og kjøttkaker pluss store mengder lapskaus, fiskekaker, lasagne, gulasj, Setesdalssuppe, kyllingsuppe, potetsalat og salat.
-For oss var det viktig å kunne stole på at Matparken kunne levere riktig mengde, i riktig kvalitet til riktig tid. Det gjorde de, og vi er svært godt fornøyd, understreker Bjoraa.

Personlig oppfølging og service
Og det var ikke bare arrangørene som kom med gode tilbakemeldinger på Matparkens leveranser. Bjoraa var også i kontakt med gjester som hadde lovord å komme med om maten de ble servert.
– Jeg kan nevne at en særdeles «kresen dame» kom bort til meg og fortalte: «Ikke nok med at maten hadde et fornuftig prisnivå, men den smakte også fortreffelig», forteller prosjektlederen.
– En siste viktig ting for oss var personlig oppfølging og service. Kim Andrè Flaten hos Matparken har i forkant, under og etter leveransen vist stor grad av velvilje for at vi som kunde skulle bli fornøyde, det er vi!, fastslår mannen som organiserte bespisningen av tusenvis av gjester denne uka.

Matparken stod også for leveringen av Maten til HV-soldatene og Ting-middagen, arrangert av Evje og Hornnes kommune, hvor de serverte 150 porsjoner tapas med dessert.