Onsdag 28.august kommer stortingspolitikerne Svein Harberg (H), Ingunn Foss (H) og Tellef Inge Mørland (Ap) til Sørlandets Travpark for å få et nærmere innblikk i driften av en stor bidragsyter i lokalsamfunnet.

Med 14 heltidsansatte og mellom 100-150 personer på lønningslista til ulike arrangementer i løpet av et år, er Sørlandets Travpark en vesentlig bidragsyter til sysselsettingen i landsdelen.
Onsdag får Harberg, Foss og Mørland kjenne hestekreftene på nært hold når de sammen med Travparkens Johan Kringeland Eriksen, Arild Berås og Geir Mikkelsen gjør opp om seieren i et tandemsulkyløp over 1140 meter med bilstart. I nærmere 50 kilometer i timen skal tre av landsdelens mest fremtredende politikere onsdag avgjøre hvem som er Sørlandsbenkens beste travkusk.

De tre stortingspolitikerne skal, i tillegg til å kåre Sørlandsbenkens beste kusk, også få innblikk i travsportens utfordringer og muligheter, besøke Travskolen samt delta på en liten kokkekamp på Travparkens produksjonskjøkken.