I fjor sendte vi første utgave av programmet Travsportens «Hver gang vi møtes». På noen dager ble programmet det mest sette på Travparkens Facebook-side noensinne.

Nå gjentar vi det populære konseptet, og i år vil også TV Agder vise programmet! Fra tirsdag kveld 16.juli kan du se programmet på vår Facebook-side.

I år har programleder Richard Ekhaugen med seg:
* Espen Edvardsen: En av landets aller største eksperter på travspill, og bosatt i Arendal. Espen er hesteeier, daglig leder for Vinnerbongen og et kjent ansikt fra trav-TV gjennom mange år. Espen ER trav 24 timer i døgnet, og et oppkomme av gode historier fra miljøet.

* Madelen Berås: Gjennom mange år en profilert monterytter, og tidligere sentral skikkelse i ponnitravmiljøet. Nå har 29-åringen fra Tveit flyttet til Sverige, og leverte en god sesong i 2018 med 15 plasseringer blant de to fremste på 48 starter. I 2012 gikk Madelen til topps i realityprogrammet «Paradise Hotel».

* Geir Kamsvåg: Driver mediekanalen Hest360 sammen med Prinsesse Märtha Louise. Har fått sin «ponni-ABC» her på Sørlandets Travpark.   Geir er også tidligere manager for toppsyklisten Kurt Asle Arvesen.

Prinsesse Märtha Louise (t.v) og Geir Kamsvåg etter Hest360-duellen på Biri i 2018. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.