Lage Rosten har fire hester på sin treningsliste, tre av disse er i løpsklar alder. Juni måned var en stor måned for Rosten. Ithinkiama Genius startet tre ganger, vant èn gang og fikk to tredjeplasser. Loveyou Hangover tok èn seier og Thai Eros tok èn seier og èn tredje.
Søndag 16. juni startet han med to hester, Ithinkama Genius og Thai Eros, begge vant. Dette er veldig imponerende prestasjoner.

Lage har holdt på med hest i en årrekke og hatt mange gode hester oppgjennom årene, men det kan nok hende at en av dem som står på treningslista nå kan bli den beste. Lage har også veldig mye hjelp av sin kone May Britt Rosten som både steller og trener.
Han var sammen med Eirik i Team Høitomt og hadde 19 hester. Dette ble litt meget og han trengte en pause. Lage tok da fagbrev som hovslager på Starum hvor han kjøpte It’s All In The Game, så da var han i gang igjen

At Lage er god på å trene hest har han tatt med seg til barna sine også. Lage og May Britt har flere avkom som spiller/har spilt i eliteserien i håndball.
De har drevet med avl av Quarter- og Paint-hester, så allsidige er de.
Lage har også drevet som hovslager siden 1990.