Sørlandets Travpark ønsker å belønne eiere av hester som starter ofte hos oss, og Ford Bay Auto-touren fortsetter også i 2019-2020. Hester som starter på Sørlandet i perioden 1. juni 2019-30. april 2020 oppnår disse premiene:

13 starter: Utenlandstur verdi kr 10 000
10 starter: Gavekort på kr 500 fra Skoies
7 starter: Middag for to på Stallkroa
5 starter: Bilvask hos Bay Auto
3 starter: En søt sak å dele

Hele 18 hester oppnådde toppremien for sin eier forrige sesong av touren, og reisen går til Danmark 8. til 10. august. Vil du være med på tur neste år? Start ofte på Sørlandet!

Ford Bay Auto og selger av næringsbil, Terje Hansen, er inne i sitt tredje år hvor de samarbeider med travparken.

– Ved å sponse tur på de ivrigste hesteeierne når vi ut til en viktig gruppe, og vi har f.eks. Ford Ranger som er en sterk pick up å trekke hestehenger med, og Ford Kuga med stor trekkraft. Vel så sentralt for oss er utbyttet av å være en del av travparkens sponsornettverk. Vi selger flere biler hvert år til andre som er med i nettverket, sier Hansen.

– Vi ser at mange velger hjemmebanen når de skal starte, og at de har som mål å oppnå turen. Derfor blir det noen ekstra starter på Sørlandet i løpet av året. Dessuten går mange av premiene til grasrota og hverdagssliterne, og de fleste som reiser er lokale amatørtrenere som fortjener ekstra oppmerksomhet, sier daglig leder ved Sørlandets Travpark, Kjetil Olsen.

Thore Smith fra Lindesnes og hans hest Lille Senumsprinsen har oppnådd tur to år på rad, og har muligheten til tre strake.

– Jeg synes det er veldig viktig å kjøre så mye som mulig på Sørlandet, for å bidra til at det er hester i løpene. Det håper jeg alle lokale tenker på, for med færre hester i løpene risikerer vi å miste løpsdager. Det var en kjempeflott tur i fjor med en fin gjeng som deler samme interesse, hvor vi besøkte blant annet stortreneren Robert Bergh og den moderne Åby-banen i Gøteborg. Det var sosialt og ga mange inntrykk og ny inspirasjon. Et veldig flott tiltak, og jeg gleder meg til årets tur, sier Smith.