Når arrangeres Natt-travet?
Natt-travet arrangeres på Sørlandets Travpark fredag 19.juli.

Hva er Natt-travet?
Natt-travet er Travparkens største stevne i løpet av året. Kvelden innledes med flotte travløp før konserten med Staysman & Lazz, Katastrofe og Vidar Villa overtar til ut i de sene nattetimer. Natt-travet har vært arrangert siden slutten av 1990-tallet.

Når begynner/slutter løpene?
Kveldens første ponniløp starter kl. 17:30, og kveldens første totalisatorløp starter kl. 18:55. Siste løp starter cirka kl. 22:00.

Når begynner/slutter konsertene?
Konserten starter kort tid etter at siste travløp er i mål.

Må billetten byttes i armbånd/ Hvor kan jeg bytte billett mot armbånd?
Ja, billetter som kjøpes på www.ticketmaster.no byttes i armbånd når man kommer til Sørlandets Travpark. Dette gjøres rett på innsiden av hovedinngangen som vender ut mot E18.

Åpningstider i baren/ Hvor er baren/ene?
Barene åpner kl. 17:00 og stenger kl. 01:30. Vi har flere barer både utendørs og innendørs, både i tilknytning til restauranten og nær selve konsertområdet.

Er det bonger / Hvor kjøpes disse?
Ja, alt kjøp under Natt-travet betales med bonger. Disse får man kjøpt i egne bongutsalg på toppen av trappen ved hovedinngangen.

Kan man betale bonger med kontanter?
Ja.

Får man returnert ubrukte bonger?
Nei.

Kan man kjøpe billett i døren?
Ja, man kan kjøpe konsertbilletter i døren helt frem til konsertstart. Prisen i døren er 450 kroner. Forhåndssalget på www.ticketmaster.no stenger kl. 18:00 på fredag, her koster billettene 400 kroner inkl. avgift.

Er det matservering?
Ja, i tillegg til restauranten har vi flere matutsalg som tilbyr et rikholdig utvalg.

Hvor er toalettene?
Vi har toaletter både i 1.etasje rett ved bongsalget, samt i spillehallen. I andre etasje finner du toaletter rett på innsiden av trappeoppgangen. Dette er de nærmeste toalettene for våre restaurantgjester.

Hvordan kommer jeg meg til/fra konserten?
Sørlandets Travpark har en samarbeidsavtale med 07000 Agder Taxi som gjør at man får 10 % rabatt på taxituren dersom man oppgir at man er gjest hos Travparken. Taxi kan bestilles fra egen bestillingsautomat rett på innsiden av hovedinngangen.

Kan man campe med bobil/camingvogn i nærheten?
Ja, man kan campe på Travparkens «drive in»-område rett ved selve løpsbanen, men man må være klar over at det er et begrenset antall plasser tilgjengelig for bobiler/campingvogner.

Hvor finner jeg hittegods?
Hittegods kan hentes ved å henvende seg til administrasjonen på telefon 38 04 46 66.