I helgen var de med og arrangerte lokalkjøring hjemme i Eiken, far og datter Rudolf og Caroline Roland. Det ble kjørt avlsløp på idealtid for både kaldblods og varmblods. De tre hestene som var nærmest idealtiden på 2.00 for kaldblods og 1.50 for varmblods fikk gavekort på 10 000 kroner fra Jæren Hingst.

– Det var en opplevelse å kjøre på idealtid. Jeg var ikke mer en åtte tideler fra idealtiden med Myr Seira, og dermed sikret eierne seg gavekort. En flott lokalkjøring og en artig måte for oss kusker å få testet oss på, forteller Sørlandets Travparks Arild Berås som hadde tatt turen til kjøringen som var et samarbeid mellom Eiken og Omegn Travklubb og Mandal Travklubb.

Lørdag kveld tar Roland-familien med seg både Will Teddy og Will Lita til Travparken, og sørger for en riktig familieduell i V65-5. Pappa Rudolf kusker førstnevnte, mens Caroline (26) sitter opp bak den ni år gamle hoppa. Begge Will-hestene har gjort åtte starter i 2019, foreløpig uten å gå til topps. Kan familieduellen munne ut i storeslem på hjemmebane?

Se startlistene til lørdagens løp her