Travparkens samarbeidspartner på Renault Master hestebiler, Trucknor, forlenget denne uken sin avtale.

– Trucknor er meget fornøyd med å få muligheten til å fornye sponsoravtalen med Travparken. Vi håper og tror vi er et viktig bidrag til hestesporten i kraft av å være lokal leverandør av Renault Master Hestebiler. I tillegg er det viktig å få med at vi er totalleverandør av Renault/ Volvo lastebiler, forteller Kim Roger Larsen hos Trucknor.

Midt i målgruppen
Markedssjef i Travparken, Ingvar Ludvigsen, er svært glad for at Trucknor nå velger å forlenge sin samarbeidsavtale.
– Disse hestebilene er jo et produkt som treffer vårt miljø midt i blinken, og det er derfor svært gledelig at Trucknor er så fornøyde at de nå forlenger avtalen og jobber videre for å bidra til gode priser for våre aktive. Vi har lært Trucknor å kjenne som en bunnsolid merkevare med stort fokus på kundetilfredshet, det er jeg sikker på at de i travsportsmiljøet som tar kontakt med Kim vil få merke, sier Ludvigsen.

Europas mest solgte varebil
På flere løpsdager denne vinteren har publikum og de aktive kunnet ta de flotte, nye hestebilene fra Renault i nærmere øyensyn. I segmentet «3,5t varebiler» er Trucknor også leverandør av Renault Master, som er Europas mest solgte varebil i sitt segment 10 år på rad.

Renault Master kan leveres i mange utgaver, som f.eks:
– 8 pallers skap og lift
– Med lettplan og evt kran
– Lukket van
– Hestebil
– Med kapell.
– Som lett lastebil på inntil 5 tonn (2,5 tonn nyttelast)

– Ta kontakt med oss for å få et skikkelig tilbud. Vi ønsker å være best i alle ledd og jobber for dette hver eneste dag, understreker Kim Roger Larsen.