Ford Bay Auto-touren, som belønner eiere som starter sine hester på Sørlandets Travpark, har virkelig gitt resultater. I 2019 reiser rekordmange vinnere på utenlandstur i regi Travparken.

Hele 18 hesteeiere kan se frem til utenlandstur som belønning for hyppig startfrekvens på Sørlandets Travpark i året som er gått. Tiltaket, sponset av Travparkens samarbeidspartner Ford Bay Auto, belønner de som starter sine hester 13 ganger eller mer med utenlandstur.

Ser en effekt
-Det har aldri tidligere vært så mange som har vunnet tur i denne serien. Tidligere har vi ligget på mellom syv og 13 vinnere, så man kan se at fokuset på dette tiltaket har gitt effekt. Premiestigen gjør folk oppmerksomme på konkurransen, og man blir jevnlig minnet på at man nærmer seg toppgevinsten, en utenlandstur, forteller markedssjef i Travparken, Ingvar Ludvigsen. (Saken fortsetter under bildet).
Thore Smith fra Lista, i rutete skjorte, under fjorårets besøk hos stortrener Robert Bergh. Førstemann Preben Søvik tok seg god tid til de sørlandske gjestene under besøket. Foto: Richard Ekhaugen.

Thore Smith fra Lista, i rutete skjorte, under fjorårets besøk hos stortrener Robert Bergh. Førstemann Preben Søvik tok seg god tid til de sørlandske gjestene under besøket. Foto: Richard Ekhaugen.

Thore Smith fra Lista, i rutete skjorte, under fjorårets besøk hos stortrener Robert Bergh. Førstemann Preben Søvik tok seg god tid til de sørlandske gjestene under besøket. Foto: Richard Ekhaugen.

-Veldig positivt tiltak
Tidligere vinnere har både fått besøke Frankrike og store baner i Sverige. I fjor høst reiste vinnerne til Gøteborg i forbindelse med Svenskt Mästerskap på Åby. I tillegg til besøk på banen og omvisning under løpsdagene, fikk man også besøke Broline Stuteri og stortrener Robert Bergh. Thore Smith fra Lista deltok på denne turen etter at hans Lille Senumsprinsen var en viktig bidragsyter til løpene i sør.

– Vi hadde en kjempefin tur til Gøteborg og Åby-travet i fjor høst. Det var sosialt, og en flott måte å binde sammen ulike aktører innen sporten. Det var mye fin omvisning i tillegg til to turer på banen. Jeg synes dette er et veldig positivt tiltak, understreker Smith, som også i år kan se frem til utenlandstur etter at Lille Senumsprinsen startet hele 14 ganger i Travparken i løpet av konkurranseperioden.

Attraktiv kundegruppe
Ford Bay Auto er klare på verdien serien har også for dem.
– For oss er det viktig å markere seg mot en attraktiv kundegruppe. Det er mange i travmiljøet som har behov for solide biler som for eksempel Ranger og Kuga, som er suverene trekkbiler. Vi synes travsporten fremmer sunne verdier, og vi er stolte over å bli assosiert med den, sier Terje Hansen hos Ford Bay Auto.

Reisemål og dato blir klart i nærmeste fremtid.

Slik har premiestigen vært:
13 starter: Utenlandstur
10 starter: Hesteteppe
7 starter: Middag for to på Stallkroa
5 starter: Bilvask hos Bay Auto
3 starter: En søt sak å dele

Disse hestene har vunnet utenlandstur i Ford Bay Auto-touren 2018-2019 (antall starter i parentes):

 • Julia Early (22)
 • Cromwells Shadow (20)
 • Dante Kievitshof (18)
 • Grace Yoga (17)
 • Kilestjerna (14)
 • Lille Senumsprinsen (14)
 • Lome Perla (14)
 • Make My Day T.J. (14)
 • Stjerne Bo (14)
 • Will Lita (14)
 • Thia Tanic (13)
 • Hålands Prinsen (13)
 • Whistleblower (13)
 • Åspe Prinsen (13)
 • Arnspik (13)
 • Gianluca B.R. (13)
 • Special Edition (13)
 • Will Teddy (13)

I tillegg har Cantaro blitt trukket ut som vinner av tur blant startende hester på Sørlandet i konkurranseperioden.