Samboerparet Stine Birkeland og Vidar Tjomsland er av juryen utnevnt til “Månedens profil” for mars på Sørlandet.

Samboerparet Stine Birkeland og Vidar Tjomsland har begge jobbet i en årrekke hos Øystein Tjomsland. I mars vant deres øyensten Langlands Odin Sørlandsmesterskapet. Hesten eies av et andelslag hvor også Stine og Vidar er med. Det er Stine og Vidar som har det daglige ansvaret for hesten, og Vidar er fast kusk.

Som om ikke det var nok deres egen Dante Kievitshof, kjørt av Vidar, nummer tre i Sørlandsmesterskapet for varmblodshester. Samme dag vant Vidar også løp med Royal Winner. I tillegg har de begge hatt oppasserhester som har vunnet V75-løp. Stine med Tangen Elvira og Vidar med Magnums Othello.

Stine og Vidar har begge en stor lidenskap for hesten og travsporten. Uansett vær og forhold trenes og jobbes det med hestene. For Øystein Tjomsland er slike stabile medarbeidere en viktig brikke for å lykkes i løpsbanen. I 2019 er også begge kvalifisert for å kjøre NM for stallansatte i Bergen i august. Dette er en meget sterk prestasjon. Vidar har vunnet dette mesterskapet tidligere – kan det lykkes for Stine i år?