Her finner du samtlige kvalifiserte til finalene av Sørlandsmesterskapet som går av stabelen i Travparken søndag 31.mars.

I det vedlagte Excel-arket finner du oversikten over hestene som er garantert plass i finalene dersom de vil starte. Husk at man må melde til finaleløpene på ordinært vis.

Blant kaldblodshestene er det fem starter som gir sikker plass i finalen, og det er ni hester som har fem starter eller flere. Syv hester har fire starter. Her er det altså de seks hestene med mest poeng som kommer med dersom alle ønsker å starte i finalen.

Blant varmblodshestene er det 11 som har fem starter eller flere, og som dermed er sikret finaleplass. Syv hester har fire starter, og disse kjemper om de fire siste finaleplassene. Dette blir dermed avgjort på poeng.

Husk at det i årets utgave av Sørlandsmesterskapet er defileringstepper til samtlige finalister. I finalene venter 50 000 kroner på vinnerne, og det er seiersdekken, laurbærkrans samt gavepremier til eier, trener, kusk og oppasser. Det er 3 000 kroner til alle som fullfører.

Sluttstillingen i Sørlandsmesterskapet finner du her

Les mer om Sørlandsmesterskapet 2019 her

Med forbehold om feil.