“Månedens profil” for februar er banemester Roger Tjomsland.

Juryen består av representanter fra Sørlandets Travpark og Agder Travforbund. I deres begrunnelse heter det:

Roger er banemester på Sørlandets Travpark. Det har kommet flere forslag på ham som månedens profil. Banen på Sørlandets Travpark er alltid i plettfri stand, dette gjelder både til hverdag og under løp. Roger legger veldig mye jobb i å holde anlegget på Sørlandets Travpark i så god stand som mulig. Det er da ekstra hyggelig å se at de aktive virkelig setter pris på dette.

8.- 10. februar var en ekstremt utfordrende helg da det kom store mengder snø. Vi hadde løp på søndagen og banen var ekstremt god under disse krevende værforholdene. Kuskene viste å sette pris på dette og skrøt veldig av banen under intervjuene. På V75-dagen 9. mars satte Ulsrud Tea banerekord på 1.20,4 (vi nevner dette selv om prisen gjelder for februar).

Landschampion Eirik Høitomt uttalte under et intervju at Sørlandets Travpark var en av de banene i Norge som hadde den desidert beste banen hele året gjennom, dette ble også gjentatt av Lars Anvar Kolle i et intervju med Trav og Galopp-Nytt.

På vegne av kollegaer og alle aktive vil vi vise at vi setter pris på den jobben Roger Tjomsland gjør ved å utnevne ham til månedens profil på Sørlandets Travpark for februar.