Travparken er svært glade for at PM Danielsen har forlenget sin samarbeidsavtale og nå går inn i sitt tredje år som partner hos oss.

– Vi er utrolig glade for at PM Danielsen Interiør og Kontorutstyr AS blir med videre som sponsor og samarbeidspartner med Sørlandets Travpark, sier en begeistret markedssjef i Travparken, Ingvar Ludvigsen.

– Alle bedrifter i vårt nettverk har jo på en eller annen måte behov for deres tjenester, så de utfyller jo nettverket på en glimrende måte. De har faktisk alt fra kopipapir til de flotteste møbler så hos dem kan dere få det meste, fortsetter Ludvigsen.

Lokalt skal lønne seg
Avdelingsleder Ragne Evensen hos PM Danielsen Interiør og Kontorutstyr AS ser frem til å fortsette det gode samarbeidet.
– Vi gleder oss til et nytt år som medlem i dette nettverket, og vil rette en stor takk til engasjementet som gjengen på Sørlandets Travpark legger ned. Vi ønsker alle velkommen til vårt flotte idèhus innen interiør og kontorutstyr i Travparken. Det skal lønne seg å handle lokalt! Kom gjerne innom for en kaffeprat, avslutter avdelingsleder Ragne Evensen.