Nyoppstartede Hytteteknikk AS markerer sin formelle oppstart som nytt firma med en minimesse i messehallen hos oss fra onsdag 27.februar til fredag 1.mars.

Under minimessen utstilles det hyttetekniske produkter som Hytteteknikk forhandler og selger. Sammen med Hytteteknikk AS, deltar også representanter fra leverandørerene som Hytteteknikk AS samarbeider med.

Minimessen inneholder hytteteknisk utstyr som sol- eller vindprodusert 12V og 230V hyttestrøm, vannsystem fra brønn eller sisterner for varmtvann til oppvask og dusj samt moderne, miljøvennlige og hygieniske hyttetoalettløsninger for hytter uten innlagt vann og avløp.

Du finner også propanpeiser og varmeovner for å holde hytta varm i den kalde årstiden. impregnert og miljøvennlig Creol tretak til fornying av hyttetaket og godkjente stiger og taktrinn for å imøtekomme ny forskrift om tilsyn og feiing av hytta.

Også flytebrygger, badestiger, moringer og fortøyningsløsninger for landstedet blir utstilt.

Messen er en salgsmesse, der man får produktveiledning om de ulike hyttetekniske produktene og løsningene Hytteteknikk AS selger og tilbyr montasje til.

Minimessen er åpen for alle hytteteknisk interesserte personer som ønsker et godt tilbud.

Åpningstider:
Onsdag 27.02 fra kl 12.00 til kl.19.00
Torsdag 28.02 fra kl. 09.00 til kl.19.00
Fredag 01.03 fra kl.09.00 til kl.18.00

Følg eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/2229440177384190/