Annbjørg Rosseland kan glede seg over to stk VIP-billetter til Natt-travet fredag 19.juli. Hun hadde rett; Staysman & Lazz står på scenen i Travparken og sørger for en kjempefest.

Over 100 deltagere i vår Facebook-konkurranse hadde helt rett; det er hyperpopulære Staysman & Lazz som er band nummer to ut under Natt-travet fredag 19.juli. Nå kan Annbjørg Rosseland glede seg over to stk VIP-billetter til den store sommerfesten i Travparken!

Staysman & Lazz ble først kjent under sangkonkurransen “Sommerstjerner”, har deltatt i Melodi Grand Prix og står bak store hits som “En godt stekt pizza”, “Lærerinna”, “En siste gang” og “Alle gutta”. Staysman, eller Stian Thorbjørnsen som er hans døpenavn, har vært deltager i både Paradise Hotel, Robinsonekspedisjonen, Skal vi danse og Farmen kjendis.

Vidar Villa, Staysman & Lazz pluss den siste artisten, som vi slipper på mandag, kommer garantert til å skape kjempestemning i Travparken fredag 19.juli!