Det drar seg til i kampen om finaleplassene i Sørlandsmesterskapet. Med kun to løpsdager igjen å kvalifisere seg på venter en spennende strid om finalebillettene.

50 000 kroner og en råflott laurbærkrans venter vinneren av Sørlandsmesterskapet. 15 hester fra hver rase møtes til dyst på Sørlandets Travpark i finaleløpene i mars. De 15 plassene går til de hestene som har startet flest ganger på Sørlandets Travpark i perioden november 2018 – februar 2019.

Det er nå kun to løpsdager igjen å kvalifisere seg på; søndag 10. februar og søndag 24.februar.

I vedlegget finner du den foreløpige rangeringen. De med sort uthevet skrift er inne i finalen. De med rød skrift kan være inne, men det går på poeng, og alle disse er ikke med. Det kreves minimum to starter for å kunne starte i Sørlandsmesterskapet, men de med flest starter kommer først med.

Laurbærkrans og defileringsteppe
– Nytt i 2019 er at det er laurbærkrans til vinnerne. Det er faktisk kun vinnerne av Sørlandsmesterskapet og Norgesmesterskapet som får laurbærkranser, så dette henger høyt. I år vil det også være defileringstepper til samtlige deltagere, på lik linje med NM-deltagerne. Vi har klart å skaffe sponsorer til alle de 30 finalehestene, så hver enkelt hest i Sørlandsmesterskapet vil få sitt eget dekken til odel og eie, forteller Marianne Klepaker, sportssjef ved Sørlandets Travpark.